Cautare

3578 de rezultate pentru "horoscop azi" (8.44 secunde)
Vorbe intr-o doara Azi n-am un subiect anume pe care sa ma asez, asa ca imi fac norma de blog risipind vorbe intr-o doara. ... Si cu asta am ispravit vorbitul intr-o doara de azi. ... Ca de fapt am avut un subiect azi.
Azi, poate mai mult ca oricand, ne-ar prinde bine o opozitie harnica si desteapta, dar de unde sa o iei? ... Multi, putini, asta are mai mica importanta, conteaza mai mult ce fac cei care azi consuma portiile opozitiei.
Ultimul dintre ei pare sa fie chiar fostul premier, primarul de azi al Clujului, Emil Boc. ... Capturat de PAC, Iasul plateste si azi inapoierea pe care i-au daruit-o in cuvinte alese reprezentantii acestui partid.
Grupul senatorilor PSD reactioneaza fata de atitudinea neprofesionista a senatorilor opozitiei care au lipsit azi de la sedinta in plen a Senatului Romaniei Ieri se plangeau ca senatorii vor avea, in perioada urmatoare, program de lucru in teritoriu, afirmand ca este mai important sa legifereze, iar atat ieri cat mai ales azi au lipsit ca niste scolari in pragul corigentei.
Abordari de tipul 'dam azi o lege si maine o modificam prin OUG' trebuie sa dispara / Agerpres Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca abordari de genul "dam azi o lege si maine o modificam prin ordonanta de urgenta" trebuie sa dispara si asta nu ca o constrangere la adresa Executivului, ci ca o dovada de responsabilitate in exercitarea competentelor.
- Nu mai asteptati, ca azi nu se da nimic. ... Azi, in Marea Sala de Asteptare deschisa acum 2 ani, am mai ramas doar Entuziastii. ... rusii, bulgarii,ungurii, azi.
Nu-mi place personajul, si nu de ieri de azi, ci de pe vremea cand functiona in PRM. ... Daca azi ii reprosez lui Ciolos dezicerea de PUNR nu pot sa nu-i reprosez Olgutei Vasilescu acea etapa politica.
Mobilizarea celor care au rasturnat azi balanta puterii a fost neverosimila. ... Nu neg ca in explicatia votului de azi s-ar putea insera si mici contributii ale fiecareia dintre cauzele de mai sus. ... Acesta este indemnul meu pentru ziua de azi.
La aproape doua luni de la expirarea vechiului contract colectiv de munca (CCM), azi ar trebui sa inceapa negocieri la AFDJ. Sefii sindicalistilor de la “Farul” ne-au informat ca prima runda de tratative a fost programata pentru azi.
Azi (n.r. ... Azi avem de facut o incarcatura, dar oamenii nu au vrut sa munceasca. ... Ziua de leafa e 12, iar azi (n.r.
"Azi (n.r. ... azi) ne vom relua activitatea", a declarat directorul agentiei, Dumitru Mergiani. Astfel, incepand de azi, APIA functioneaza in sediul Prefecturii Constanta, in fosta locatie a Directiei Generale a Finantelor Publice.
Cotatia actiunilor Automobile Craiova de pe Piata Rasdaq s-a diminuat in sedinta de azi cu aproape 16%, dupa semnarea contractului de privatizare, iar la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) titlurile societatilor de investitii au inregistrat cresteri, piata si actiunile lichide avand pierderi usoare.
Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, trebuia sa se intalneasca azi cu sindicalistii din agricultura. Pentru ca tot azi si-a inaintat demisia, acest lucru nu s-a mai intamplat.
Tehnologia de azi utilizeaza resursele hidrotermale, dar, in viitor, odata cu imputinarea energiei fosile, se va putea folosi caldura continuta in adancul scoartei terestre in roci uscate, sau chiar cea din magma. In ziua de azi exista doua tipuri de uzine electrice geotermale:
Sindicatele asteapta o noua propunere scrisa din partea administratiei in ceea ce priveste cresterea salariilor, acest lucru putand fi pus pe tapet in cadrul unei intalniri care ar urma sa aiba loc azi.
Tratativele privind noul Contract Colectiv de Munca (CCM) de la Combinat, ale carui prevederi vor fi valabile incepand cu data de 1 ianuarie 2009, vor demara azi.
Administratia Fondului pentru Mediu a prelungit pana azi, 29 decembrie, perioada de analiza a dosarelor depuse de operatorii economici pentru a intra in programul "Casa verde". ... Persoanele interesate vor putea consulta lista instalatorilor validati pe website-urile www.afm.ro si www.mmediu.ro, dupa data de azi.
Bucuria "Pacii Americane" si Grijile Europene care ne vor aminti de sacrifiiciile care urmeaza Bursele vor celebra "acordul istoric" de azi noapte, dintre administratia Obama a SUA si Parlamentul acestei tari, care a fost odata cea mai mare putere a lumii.
In fine, cu trei ani inainte de intalnirea istorica, cand cancelarul ii expusese "ideea sa" lui Porsche, intr-un hotel din Berlin, Ganz se afisase cu masina proiectata de el, pe care o poreclise Gandacul, un nume sub care este si azi cunoscut modelul german in restul lumii, alaturi de porecla "broscuta".
Potrivit anuntului facut azi de ei, se pare ca aproximativ 20 de redactori (o treime din total) "sunt asteptati azi, la biroul personal, pentru a semna de luare la cunostinta in privinta preavizului de 30 de zile pana la incetarea relatiilor contractuale cu Jurnalul National".
google-analytics.com